Ger Casparie

Leren door te doen

Wie is Ger?

De beste manier om te blijven leren is door les te geven.

Als zoon van een moeder die werkte als een adjunct directeur van een kindertehuis voor moeilijk opvoedbare jongeren en een vader die kampte met het PTSS syndroom vanwege zijn bijdrage aan de oorlog in Indonesië heb ik een vruchtbare jeugd gehad.
Aan de ene kant kreeg ik het vertrouwen en een soliede basis, aan de ander kant de voortdurende verwarring en fascinatie voor gedrag.
Dit heeft geleid tot een rijke zoektocht naar wie ik ben en waar ik voor sta en is aardig gelukt. Mijn inzichten en ervaringen ben ik nu aan het delen en ondersteun anderen om zichzelf te ontwikkelen in een richting die het beste bij hen past.

Ik ben een enthousiast en gedreven vakman met veel kennis en ervaring in begeleiden van mensen en verzorg dit vanuit de verschillende disciplines:
Ik hou van het persoonlijk contact als coach, het werken met kleine groepjes professionals tijdens supervisie en intervisie, als trainer met groepen de zich willen ontwikkelen en als facilitator toegepaste improvisatie spreek ik met een hele zaal.
(Natuurlijk kan je mij ook inhuren als trainingsacteur, oude liefde roest niet)
Ik prijs mij gelukkig met een flinke dosis humor en het lef om op een liefdevolle wijze te confronteren. 

Het doel van mijn werk is dat ik mensen professioneel en persoonlijk wil laten ontwikkelen. In een richting die bij ze past. Intrinsiek. Ik zorg voor een veilige leersituatie. Ik breng energie mee en optimisme. Het is oprecht wat ik doe. Ik herken talenten en leg de vinger op gedragspatronen waar je last van hebt.
Ik geloof in leren door te doen en maak gebruik van de inzichten uit het breinleren. Verder zorg ik voor een warme, veilige leeromgeving en blijf scherp op het behalen van de gestelde doelen.

Meer weten?

Wat doet Ger?

Ik hou van de leer Spiraal van Korthagen het is een heldere methodiek om na te gaan waar jij je bevind in het proces van leren. Het bestaat uit een aantal ‘stations’ en het is nooit af. Je blijft je leven lang leren. Het is wel handig om te weten in welke kwadrant van leren men zich bevindt en wat de volgende stap gaat zijn. Ik kan je ondersteunen van uit ieder kwadrant. Hierbij een poging om te uit teleggen. 

Waarom doet Ger wat hij doet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor wie werkt ger?

Ger schrijft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laatste blog

een nieuwe test post is belangrijk om te kijken of het werkt

Dit is een test voor een bericht

Contact met

GER

+12345678

gercasparie.nl

Voorbeeldstraat 1 of geen adres